2011.07.08.
09:49

Írta: reklámszlogen

Lesz@rom cuccok!

 Valamelyik este találkoztam ezzel a "termékcsaláddal". Új termék lévén, egy ütős márkanév kell, hogy mindenki első hallásra megjegyezze (megvan), mindenféle alacsonyabb költségű reklámeszközt kell használni arra, hogy eljusson a fogyasztóinkhoz (márka site, Facebook - 4800 tagja van eme rajongói oldalnak).

És az értékesítésösztönző verseny, akció: Középsőújjverseny! És a szlogen:

 

TOTÁL KIBORULT A BILI? A NYUGTATÓ MEG SEHOL?! LESZAROM® GOMB!! LESZAROM® UJJVERSENY!!!

Az új energiaital a Lesz@rom! De most akor én nem értem a lényeget ismét, ha valamit nagy ívben lesz@rok, akkor nem szeretnék még több energiát nyerni, hogy folytathassam?? Külön kiemelném a plakáton a magyar cucc kifejezést, legyünk nacionalisták, vegyünk lesz@rom termékeket! Idéznék a termék missziójából:

LESZAROM®


Csak hogy tudd: VAGY VALAKI!

 

A legfontosabb, legértékesebb ember azok közül, akit ismersz: TE VAGY!

 

Megmondhatják milyen legyél, hogyan élj, mit csinálj . Keresztbe rakhatnak, akadályozhatnak, porig megalázhatnak, elnyomhatnak, taposhatnak ,hülyének nézhetnek, kóstolgathatnak ...de megtörni

NE HAGYD MAGAD!

 

Mondd szépen: LESZAROM®!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: energiaital

A bejegyzés trackback címe:

https://szlogen.blog.hu/api/trackback/id/tr903049540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása