2012.05.12.
19:11

Írta: reklámszlogen

Mentés másként! - Microsoft, Bing és a tartalomelőállítás.

A tartalomelőállítás esetében többször komoly problémája volt nagy amerikai múltú lapkiadóknak, hogy a sok pénzért előállított tartalmat a Google Reader továbbította. Perüknek az lett az eredménye, hogy nem kereshetőek Murdoch érdekeltségű lapok a Google-n. Bing-gel még nem álltak le tárgyalni (kérdés hol tart a Bing a weboldalfigyelésben, találatokban).

És itt kezdtem el kicsit játszani az ötlettel! Hogy lehetne újítani Bingnek, Microsoft termékének. Milyen újdonságot lehetne adni a terméknek? Ha összekötik a két programot és mentés másként funkcióban azt is meg lehetne adni Microsoft terméken, hogy eme produktum kereshető legyen, avagy nem online (első esetben Binggen). És az mennyiben jelentene versenyelőnyt?

Szólj hozzá!

Címkék: tartalomelőállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://szlogen.blog.hu/api/trackback/id/tr644504495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása