2011.07.14.
15:52

Írta: reklámszlogen

Követünk az otthonodig!

 Az OTP Bank plakátjára hívnám fel a figyelmet. Egy erőteljes negatív állítással kezdi, majd saját szövegére alliterál. Közben egy szép hölgy néz vissza ránk, teljesen belefeledkezve boldogan bankol otthon, ahogy általában a pénzügyeinket szoktuk intézni. Bár, ez az új szó, ige, hogy bankol, már meglepő a marketingkommunikációban, de  a nyelv folyton változik...

A szlogen:

 Ne a bank legyen az otthona, hanem az otthona a bankja!

Mit is szeretne elérni ezzel a bank?

1, Ne legyen folyton hosszú sor, amint én észrevettem a nyitvatartásukkal számos embert elűztek már az online bankolás felé, hiszen elég korán nyitnak, és emiatt elég korán is zárnak, magas százalékban az aktív dolgozó nem képes kiugrani, a saját OTP fiókjához, ami valószínűleg az OTTHONÁHOZ esik közel, mint a munkahelyéhez!

2, Talán még az lehet a cég szándéka, hogy szert tegyen magasabb rátákhoz az online utalások miatt. Térjünk át a bankolásra, és ott hozamot érjünk el az utalások összegein.

3, Magam szoktam bankolni otthonról, de inkább rátapadok a monitorra, remegő kezekkel próbálok koncentrálni, nehogy másnak utaljam a pénzt, mert akkor... Ilyen boldogan és szórakozottan még nem bankoltam :).

4, Édesanyámnak rögtön az volt a feltételezése, hogy ha mindent online bankolással intézünk, akkor már teljesen lenyomozhatók vagyunk, és tudják mikor, mire költünk... Jó felvetés...és mindezt pont az OTTHONUNKBAN érjük el:)

 

 

2 komment

Címkék: bank női ábrázolás

A bejegyzés trackback címe:

https://szlogen.blog.hu/api/trackback/id/tr353067414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2011.07.19. 08:38:56

A "bankol"-ért szerintem bírság jár.

Az meg aztán nagyon fontos, hogy a csajnak MacBook Proja legyen a kanapén bankoláshoz, és könyéknél legyen egy kávé (nyilván melanzs vagy valami amiben dupla cs hang van), hátha leveri. Nem ritka, hogy ÓRÁKRA bevackolom magamat bankolni a pihe-puha párnák közé, nincs is jobb annál. Pláne hétvégén, amikor mindegy, mit majomkodok össze az ibankban, csak hétfő reggel történik meg.

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2011.07.19. 08:39:24

Ha a bankból utalunk, nem otthonról, annak is nyoma van :) Svédországban már odáig mentek, hogy kb. 2MFt felett nem vesznek be / adnak ki a bankban, és az országba betelepülő sem teheti be az itthon felszámolt számlájáról a teljes vagyonát, csak ha igazolja, hogy az miből van. Onnantól kezdve pedig csak kártyás pénzforgalom. Teljesen kulturált, nagyon gyors, az sem baj, hogy tudják, mikor hol mennyit költök, inkább az a cink, hogy egy gombnyomással vehetik el az egészet.

Az egy bankhoz tartozó fiókok nyitva tartási ideje is olyan, mint az ökörhugyozás, 3-4-5, változó. Tényleg nem akarják, hogy bárki odamenjen. A készpénzfelvétel bankfiókban drágább, mint ATM-nél. De ATM-nél sem olcsó. Ugyanakkor pl. a CIB-nél csak 10eFt-os címletek vannak, és nem lehet 200-nál többet kivenni egyszerre, szépen kell bohóckodni, ha valakinek több kell, és mire a végére ér, tuti csak 99-re vagy 98-ra végződőt tud kivenni, mert ATM használatra eltűnt párszáz Ft.
süti beállítások módosítása