2011.06.26.
22:18

Írta: reklámszlogen

Tenisz: kínai- csillagok és márkák. Ennyi!

 Pont egy női elődöntőt néztem a tévében, mikor már sokadszorra is feltűnt a Peng kínai teniszcsillag sapjákán az ábra. Én sokáig NIKE márkát véltem felfedezni, mint majd minden teniszező ezt a márkát viseli (nagyok: Nadal mindenképp) 

De ez is csak ámítás volt, mint a WINK win with it! Dubwill jelzés.

De nézzék meg csak a jelet, a szimbólumot használat közben!

Mint más kínai másolat ez is hellyel-közzel olyan mint az eredeti! De mivel egyre több kínai játékos, celeb, sportoló, híres ember-nagy számok törvénye miatt, plusz a kultúrideológiai terjeszkedés miatt, lásd Klassz FM félutáni kínai időszaka, vagy az idehelyezett logisztikai központ, vagy a kínai munkanélküliek sora a hivatalokban. 

Bár ha korábban mindenféle  érzésünk volt az amerikai homogenizálódás ellen, akkor a kínai kultúráramlattal szemben sem alakulhat másképp. Azonban, ők legalább saját terméküket , márkájukat döntötték az európai piacra, s nem másolatokat.

Nézzétek a sapkán lévő kis szimbólumot! Ugye, hogy megtévesztő? Egyébként a kínai kormány több francia teniszedzőt is leszerződtetett:), Pengé is az. Egy új kultúrforradalom kezdetét éljük,  Húsz év múlva (Vajda Jánostól idézve) már nem is érdekel minket, hogy kezdődött. Vagy igen?

Szólj hozzá!

Címkék: megtévesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://szlogen.blog.hu/api/trackback/id/tr303017223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása