2012.05.02.
22:20

Írta: reklámszlogen

Méret a lényeg!

Nemcsak a másodlagos nemi jelleg hosszúságán, a külcsínben is sokat számít a méret. Ezen termék esetében 2szer, 4szer, 200 %-kal, 2000 faktorral valamiképp nagyobbak, dúsabbak lesznek szempilláink. Közben a képen egy láthatóan műszempillát visel a nő.

Vásárolni voltam egy tisztítószereket, kozmetikát forgalmazó boltban. Kerestem egy terméket, így láttam meg, hogy most beharangozott új szempillaspirál , amely 4mm-t ígér hosszabbításként teljesen kifosztva, még tester sem maradt. Átmentem egy másik boltban, ott is mindet felvásárolták (szó szerint kitépkedték a papírtartóból).

Mi nők, hiszünk, hinni akarunk abban, hogy 4 mm-rel többek, hosszabbak leszünk. Elég csak számokat tennünk a reklámba, mert a méret a lényeg!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szlogen.blog.hu/api/trackback/id/tr604485322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása